Iedere ondernemer in de tandtechniek kan meedoen

OOK STARTENDE ONDERNEMERS EN OUDERE ONDERNEMERS ZIJN WELKOM. ER IS GEEN MEDISCHE KEURING NODIG, WANT AOV VOOR TANDTECHNICI KENT GEEN UITSLUITINGEN. ER IS ÉÉN VOORWAARDE: OP HET MOMENT DAT JE LID WORDT, BEN JE NIET ARBEIDSONGESCHIKT (OF WEET JE DAT JE BINNENKORT EEN TIJDJE NIET KUNT WERKEN BIJVOORBEELD VANWEGE EEN OPERATIE).


1: inkomen afstemmen

Maak een afspraak om je gewenste inkomen bij arbeidsongeschiktheid af te stemmen. Je kan je financiële gegevens door iemand laten aanleveren met  dit formulier. We kijken op je computer mee naar jouw gegevens zodat we zeker weten dat jouw inkomen uit onderneming past bij jouw gewenste inkomensniveau. 

2: bankzaken

Open een persoonlijke account bij de bunq bank op jouw smartphone. Maak in deze account jouw AOV voor Tandtechnici rekening. “Connect” jouw rekening met de rekening van AOV voor Tandtechnici. Hiermee machtig je onze penningmeester op je rekening.

3: mijn AOV voor Tandtechnici

Als de bunq zaken in orde zijn krijg je van ons een e-mail met jouw tijdelijke wachtwoord voor de portal. Log in bij Mijn AOV voor tandtechnici, vink alle verklaringen aan en vul jouw gegevens volledig in. We vragen natuurlijk niet meer gegevens dan we echt nodig hebben. En je kunt altijd je eigen gegevens inzien en wijzigen.

4: inschrijfkosten

De kosten voor jouw inschrijving zijn 90,- (excl. BTW). Je ontvangt een factuur voor jouw inschrijving als lid van AOV voor Tandtechnici. Die kun je heel eenvoudig met iDeal betalen. Als je deze factuur betaald hebt, ben je lid van AOV voor Tandtechnici en ben je zeker van inkomsten tijdens ziekte.

Wat je vast wil weten voordat je meedoet

AOV voor Tandtechnici is een initiatief van de VLHT voor alle Tandtechnische ondernemers in Nederland. Leden van de VLHT hebben een aantal aantrekkelijke voordelen. Meer weten over de voordelen, je vindt zie  hier. AOV voor Tandtechnici maakt deel uit van een groter geheel, namelijk van SamSamkring Zakelijk I. Dat is de vereniging waar wij lid van worden. De vereniging zorgt ervoor dat alle leden zich aan de afspraken houden. Iedereen moet iedere maand het afgesproken bedrag sparen. En ieder lid moet een bedrag schenken aan een lid dat arbeidsongeschikt is. Net als in andere verenigingen is er een bestuur en een Algemene Ledenvergadering. Maar als lid hoef je daar geen tijd aan te besteden.  SamSam Servicebureau regelt alles voor de vereniging. In de statuten, het reglement en de privacy gedragscode zijn alle afspraken vastgelegd.