Wij kunnen het beter

NU VERWACHT JE HIER WELLICHT EEN MOOIE OVERZICHTELIJKE TABEL WAAR WIJ ALS BESTE UIT DE BUS KOMEN. DAT IS NATUURLIJK OOK ZO MAAR, WIJ DENKEN DAT JE HET ZELF BETER KUNT DOEN EN JIJ BENT WEL ONBEVOOROORDEELD… WIJ WACHTEN MET SMART OP DE EERSTE DAADWERKELIJK OBJECTIEVE VERGELIJKING TUSSEN DE VERSCHILLENDE ALTERNATIEVEN…….DIE GAAT ER KOMEN!


Een goede vergelijking is moeilijk te maken

Het vergelijken van alternatieven voor de AOV is geen sinecure. Om het vergelijken makkelijker te maken hebben wij een lijst met aandachtspunten voor je gemaakt en om het goede voorbeeld te geven hebben we aangegeven hoe het bij  SamSamkring is geregeld We adviseren je om deze punten dus echt goed uit te zoeken voordat je een keuze maakt.

Is er een arbodienst ja of nee?

Ja zeker, wij geloven in de toegevoegde waarde van objectieve toetsing en in begeleiding. En dus ook in het recht op een second opinion als je het niet met de  arbodienst eens bent.

Vanaf welk arbeidsongeschiktheidspercentage krijg je schenkingen?

Theoretisch krijgt je bij ons vanaf 1% arbeidsongeschiktheid al schenkingen. Het gaat in ieder geval traploos / zonder staffel. Het percentage kan naar eer en geweten worden vastgesteld en dat zie je 1:1 terug bij de schenking.

Is er een buffer?

Bij ons zeker, wij hebben zelf ervaren hoe vervelend het is als je geen of minder geld ontvangt dan is afgesproken als je het echt nodig hebt. Zekerheid voorop!

Heb je vooraf zekerheid dat je voldoet aan inkomenscriteria?

Maar natuurlijk, wij zijn de club die van de zekerheid is dus voordat je daadwerkelijk meedoet is het klip en klaar dat je voldoet aan de inkomenscriteria. Dat kost ons en de deelnemers natuurlijk wat tijd maar wij hebben de overtuiging dat je dit soort controles niet pas moet doen als iemand zich ziek meldt. Het zal je maar gebeuren dat je dan ‘opeens’ niet voldoet aan de criteria omdat je net een half jaartje hebt gereisd…

Zijn er verenigingstaken die moeten worden uitgevoerd?

Bij ons dus niet, gemak dient de mens. Het SamSam Servicebureau voert bijna alle taken uit. Er is nog wel een digitale algemene leden vergadering waar we je input bij nodig hebben. We vinden dat democratische aspect namelijk ook wel weer mooi!

Hoe flexibel kan je instromen en uitstromen?

Bij ons gewoon elke maand, lekker flexibel toch?

Krijgen deelnemers ziekte informatie over anderen?

Dat is bij ons door de inzet van de arbodienst niet nodig, onze leden vinden het fijn dat deze persoonlijke informatie niet bij andere deelnemers komt. Privacy vinden wij erg belangrijk.

En dan ook iets met prijs / kwaliteit of gewoon de kosten.

Gewoon top toch?

En als wij het dan toch over onszelf hebben. Naast bovenstaande punten (al dan niet uniek) zijn wij het enige alternatief dat een ‘dekking’ heeft tot 4000 euro! Check  hier welke mogelijkheden jij hebt en zie direct welke kosten daar bij horen.


Doe mee !