Je gewenste inkomen bepalen

ALS JE MEE GAAT DOEN MET AOV voor tandtechnici, STEMMEN WE JE GEWENSTE INKOMEN MET JE AF. DAARBIJ KIJKEN WIJ OOK NAAR JE INKOMEN UIT ONDERNEMING. DAT KLINKT MOEILIJK, MAAR HET VALT REUZE MEE EN JE BOEKHOUDER OF ACCOUNTANT KAN JE HELPEN. 


Waarom stemmen we je inkomen af?

Wij merken dat mensen graag even willen sparren over hoe ze het gewenste inkomen bij arbeidsongeschiktheid moeten bepalen en of ze wel aan de criteria voldoen. In het belang van jou en van alle andere leden vragen we informatie van jou over jouw inkomsten. Zo kunnen we controleren of het inkomen dat jij kiest, niet hoger is dan 80% van jouw (verwachte) inkomen uit onderneming. Zo weet iedereen zeker dat er geen ongezonde prikkel is om je ziek te melden als je niet echt ziek bent. Als je wil weten waar je uit kunt kiezen, check dan even  deze pagina.

Wat vragen we van je?

6Met wat hulp van je boekhouder of accountant

Niet iedereen is van de cijfertjes en als het gaat om het aantonen van het resultaat van je onderneming kan het zijn dat je accountant of boekhouder alles voor je doet. Die zou je om hulp kunnen vragen. Als hij of zij aangesloten is bij een brancheorganisatie dan kunnen zij een formulier invullen op de website van het servicebureau waarmee ze aangeven wat het resultaat is van je onderneming waar jij je inkomen uit haalt. Je kan de link naar   dit formulier naar ze doorsturen. Zodra het formulier wordt ingestuurd ontvang je zelf een email en kan je een afspraak maken. Tijdens het gesprek kijken we dan niet naar je inkomen uit onderneming maar beantwoorden we eventuele vragen van je en stellen het door jou gewenste inkomen bij arbeidsongeschiktheid vast en lichten de vervolgstappen nog6e even toe.

Als je het zelf met ons regelt

Voor ons staat voorop dat het een leuk gesprek is! Want we zijn altijd nieuwsgierig naar jou en jouw onderneming. En je kan dan cijfers laten zien waarmee jij kunt aantonen wat jouw inkomen uit onderneming is. Denk bijvoorbeeld aan je jaarrekeningen, aangiftes inkomstenbelasting, enzovoorts. Startende ondernemers kunnen hun verwachte inkomen uit onderneming laten zien aan de hand van opdrachten en uurtarief.

En voor de helderheid, als je partner je boekhouding doet dan is het natuurlijk prima dat hij of zij het gesprek namens jou voert of er gewoon bij is!


Hoe pakken we het vervolgens aan?

Als je een afspraak maakt, bellen we jou op het afgesproken tijdstip. Als je het resultaat van je ondernemer zelf met ons gaat bekijken (dus geen ingevuld formulier van je boekhouder/accountant), dan maken we via Teamviewer (een programma dat je gratis kunt downloaden) verbinding met jouw computer om op je scherm mee te kunnen kijken. We kijken dan samen naar jouw cijfers zonder dat je ons iets hoeft te mailen of iets hoeft te uploaden. Natuurlijk blijft alle informatie onder ons. Wij hebben een geheimhoudingsverklaring getekend.


Maak hieronder een afspraak